Reserveer uw tafel

Koude Voorgerechten

  • Pane Fiësta €8,50

    Minibroodjes & stokbrood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenades

  • HUMMUS €8,50

    Gemalen kikkererwten gemengd met olijfolie, citroen, knoflook en sesampasta geserveerd met Arabisch brood en rauwkost.

  • CARPACCIO €12,50

    Dun gesneden ossenhaas met basilicumdressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas op een bedje van gemengde sla.

  • pyramide DE SPECERIJ €14,50

    Gerookte Noorse zalm, gevuld met garnalen en geserveerd met gerookte paling en een korianderdressing.

Gerechten worden geserveerd met minibroodjes of stokbrood en kruidenboter.

Warme Voorgerechten

  • KNOFLOOKBROOD €8,50

    Gesneden stokbrood uit de oven ingesmeerd met eigen gemaakte kruidenboter.

  • WARME GEITENKAAS €10,50

    Met walnoten en honing.

  • CALEMARES €11,50

    Krokant gebakken inktvisringen geserveerd met knoflookolie en citroen op een bedje van sla met een mediterrane dressing.

  • Gamba’s de Specerij €12,75

    Geflambeerd in een melange van knoflookolie en chilisaus.

Soepen

Soepen worden geserveerd met minibroodje
en huisgemaakte kruidenboter

*   Kan vegetarisch worden geserveerd

Hoofdgerechten Vlees

  • Gyros €22,50

    In de pan gebakken, geserveerd met rode ui en tzaziki.

  • DE SPECERIJ KIP €23,50

    Gebakken maïskipfilet, gevuld met tomaat en rozemarijn. Gegratineerd met kaas.

  • VARKENSHAAS €23,50

    Van de grill met champignonroomsaus.

  • Black Angus steak €25,50

    Zuid Amerikaanse steak, gekruid en op de grill bereid geserveerd met kruidenboter

  • TRIO DE SPECERIJ €25,50

    Een variatie van huisgekruide varkenshaas, biefstuk en kipfilet.

  • KALFSLEVER €24,50

    In de pan gebakken, geserveerd met spek en uien.

  • KALFSSCHNITZEL €23,50

    In de pan gebakken, geserveerd met champignonroomsaus

  • CHEF SPECIAL €34,50

    Zeer malse, huisgekruide biefstuk van de os met gebakken uien en champignons uit de pan of van de grill.

Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Hoofdgerechten Vis

  • Snoekbaarsfilet €23,50

    Gebakken en geserveerd met witte wijn saus.

  • Kabeljauw €24,50

    Gebakken en geserveerd met Hollandaise saus.

  • Zalmfilet €24,50

    Gebakken en geserveerd met Hollandaise saus.

  • Schol €24,50

    Bereid in olie.

  • Pasta zalmfilet & gamba's €24,50

    Tagliatelle pasta met zalm, gepelde garnalen, knoflook, citroen en groene kruiden.

  • Mixed vis €26,50

    Drie soorten vis, afhankelijk van de dagvangst.

Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Ovengerechten

Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Kindergerechten

  • KINDERMENU €12,50

    frietjes, appelmoes en mayonaise met keuze uit:

Bijgerechten

  • VERSE FRIET klein €3,00 - groot 4,50
  • GEBAKKEN AARDAPPELEN klein €3,00 - groot 4,50
  • VERSE GROENTEN klein €3,00 - groot 4,50
  • GEBAKKEN UIEN EN/OF CHAMPIGNONS klein €3,00 - groot 4,50
  • Sauzen schaaltje €2,50

    Kruidenboter, bearnaisesaus, champignonsaus, pepersaus of hollandaise saus.

NAGERECHTEN

  • CHARLY’S SPECIAL €7,00

    Warme huisgemaakte appeltaart met vanilleroomijs en slagroom

  • SORBET DE SPECERIJ €6,00

    De traditionele sorbet met vers fruit, sorbetijs en slagroom.

  • DAME BLANCHE €5,75

    Vanille ijs met warm chocolade saus en slagroom

  • BAKLAVA €6,00

    Bladerdeeg gevuld met walnoten en honing, geserveerd met vanille ijs en slagroom.

  • CREME BRÛLÉE €6,00

    Vanille dessert met een laagje gekarameliseerde suiker.

  • HEMELS €6,00

    Verse fruitsalade met slagroom.

  • TIRAMISU €5,75

    Een klassiek Italiaans dessert gemaakt met een combinatie van biscuit, cacao, mascarpone en koffie.

  • FLENSJES €6,50

    Warme flensjes met sinaasappelsaus, vanille-ijs en slagroom.

Huiswijn

Witte Wijn Per Fles

Rode Wijn Per Fles

Bier Van Het Vat

Frisdranken

Vruchtensappen

Mineraal Water per fles

Aperitieven

Binnenlands Gedistilleerd

Bitters

Likeuren

Buitenlands Gedistilleerd

Cognac

Whiskey

Koffie & Thee

nl_NLNederlands