Restaurant De Specerij bestaat 3 jaar.

Restaurant De Specerij bestaat 3 jaar en dus reden voor een feestje.

Het Restaurant wat al 3 jaar door Hussein Karim geleid word viert deze week feest. Met maar liefst een 3- gangen arrangement voor €25,00 P.P. wil de Specerij haar gasten bedanken. De gasten kunnen a la carte kiezen wat men wilt eten. Deze actie is gelding vanaf 05-03-2018 tot 11-03-2018.

Dhr. Karim legt uit dat het succes vooral ligt in de kwaliteit en liefde die ligt in het eten wat geserveerd wordt in het restaurant. Inkoop is ook erg belangrijk ‘zien wat je koopt”, zo haalt dhr Karim dagelijks vers de producten die nodig zijn voor een heerlijke maaltijd bij de Specerij.  Ook is het succes te danken aan de gastheer, bediening en de koks die zorgen voor een perfecte balans tussen samen werken en kwaliteit serveren. Samen met deze mensen zet ik het neusje van de zalm op tafel.

Ook is er nieuws voor het aankomende zomerseizoen, extra lang genieten op het terras. Halverwege deze maand worden er nieuwe ”state of the art” parasols gemonteerd. De parasols zijn uitgevoerd met sfeervolle LED verlichting, heathers en speakers voor achtergrond muziek. Deze zomer kunt u ook in koudere en/of regenachtige tijden genieten op het sfeervolle terras van de Specerij.

Laat u meeslepen in een avond gezelligheid, heerlijk eten en top service. Reserveer uw tafel tijdig en geef aan dat u voor de actie komt. Reserveren kan eenvoudig via 0514-594696 of reserveer hier uw tafel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.