BINNENKORT: vernieuwde kaarten

Waarschijnlijk heeft u het al voorbij zien komen,, de voorbereidingen voor het aankomende seizoen zijn bij ons in volle gang. Zo zijn er afgelopen week nieuwe parasols geplaats die voorzien zijn van heaters, LED verlichting en speakers voor muziek. Ook is de bedrijfskleding aangepakt en zullen de kleuren rood en goud meermaals terugkomen in de inrichting.

Op dit moment wordt er ook druk gewerkt aan een nieuwe menukaart, lunchkaart en borrelkaart. Bekende gerechten blijven erin staan maar er zullen ook nieuwe gerechten een intrede doen in de menukaart. Alles word volledig gerestyled en in een nieuw jasje gestopt, Uiteraard blijft de kwaliteit en de smaak die u van ons gewend bent hetzelfde evenals de gastvrijheid wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Deze zomer kunt u dus heerlijk genieten van lekker fris drankje onder het genot van een borrelhapje, lunch of diner. Kom genieten op ons mooie overdekte terras, die natuurlijk niet overdekt is met stralend mooi weer. Houd onze facebookpagina en de website in de gaten voor meer nieuws.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.